Начало / Европа / Един от брюкселските терористи – звезда в шведско предаване за успешната интеграция
Osama-Krayem

Един от брюкселските терористи – звезда в шведско предаване за успешната интеграция

Осама Крайем – един от терористите отговорни за атентатите в Брюксел, се оказа герой на документален филм за успешната интеграция на имигрантите в шведското общество. За това съобщава шведското издание Афтонбладет (Aftonbladet).

Двадесет и три годишният сириец с шведско гражданство бе арестуван заедно с Мохамед Абрини на 8-и април в Брюксел. Той бе идентифициран като вторият терорист, участвал в нападението в брюкселското метро. Именно Крайем е придружавал атентатора самоубиец на метростанцията „Маалбек“. Белгийските власти твърдят и че той е човека, пренасял чантата, в която са били бомбите, използвани за взривяване на летището.

Оказва се обаче, че освен ислямски терорист, Осама Крайем е бил и рекламно лице на мултикултурализма в Европа. През 2005 година, той е участвал в пропагандната лента „Без граници – филм за спорта и интеграцията“ (Utan gränser – en film om idrott och integration). Филмът рекламира успешната (според авторите му) интеграция на мюсюлмански имигранти в шведския град Малмьо. Интересното е, че самият Крайем е роден в Малмьо и е израснал в имигрантския квартал Розенград. Той се включва в местния футболен клуб по специална програма за интегриране на децата на имигрантите. Това го превръща и в герой на филма. Крайем завършва средно училище и през 2013 година започва работа в общината на Малмьо по специална програма за стажанти. След приключването и не си търси друга работа, а през 2014 година заминава за Сирия, където се влива в редиците на „Ислямска държава“. Година по-късно, той прониква обратно в Европа, представяйки се за бежанец. Така успява да стигне до печално известното брюкселско предградие Моленбек. Скоро след това „бежанеца“ се захваща с терористична дейност.

Случаят с Осама Крайем е пореден пример за тоталния провал на мултикултурализма и за демагогията на крайните либерали, докарали тази катастрофа на Европа.

Пробвайте също

Partizanskata 4eshma (1)

Антибългарска провокация в Босилеград

За поредна провокация, извършена от сръбски шовинисти съобщиха от българския Културно-информационен център в Босилеград. Членове …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *