Начало / Европа / Из цяла Европа националисти се организират в доброволни отряди заради мигрантите
Patrol_Dennis_Ljung_31_centre_and_his_colleagues

Из цяла Европа националисти се организират в доброволни отряди заради мигрантите

Неадекватните действия на европейските политици по отношение на африкано-азиатското нашествие към Стария континент, кара все повече националисти да се организират в доброволни отряди за защита на населението. След като Финландия се прочу с движението „Войните на Один“, още една скандинавска страна поде подобна инициатива. В Швеция се появиха патрули, подобни на тези по нашата граница, които да противодействат на нелегалните имигранти, опитващи се да проникнат в страната.


Националистите патрулират по вода в протока Йоресунд, разделящ Дания и Швеция. Те са членове на гражданското сдружение „Национално бъдеще“ (Nationell Framtid). Според тях, бреговата охрана не прави достатъчно за да предотврати проникването на нелегални имигранти, опитващи да влязат в Швеция през Дания. Един от маршрутите по които трафиканти вкарват африканци и азиатци нелегално е именно през 5 километровия пролив. Доброволците споделят, че за времето в което патрулират, те почти не са срещали бреговата охрана, която би следвало да спира пришълците. Благодарение на действията на „Национално бъдеще“, трафика на нелегални значително е намалял.

Денис Люнг, лидер на патрулите, споделя пред екип на руския канал RT: „Шведите и норвежците не можем да съжителстваме с мюсюлманите, това не се получава. Има редица случаи в Швеция на много агресивно поведение на мюсюлмани. Нещата не работят. Може да им помогнем, но не и тук в Швеция“.

Редица левичарски и либерални НПО-та водят пропагандна кампания срещу гражданските патрули. Те се опитват да изкарат действията им незаконни и настояват за държавни репресии срещу националистите. Това обаче не отказва патриотите, решени да бранят родината си.

Пробвайте също

Partizanskata 4eshma (1)

Антибългарска провокация в Босилеград

За поредна провокация, извършена от сръбски шовинисти съобщиха от българския Културно-информационен център в Босилеград. Членове …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *