Начало / Европа / Хиляди на протест в Мадрид срещу нелегалните имигранти
HSM-01

Хиляди на протест в Мадрид срещу нелегалните имигранти

Хиляди испански патриоти излязоха в събота на протест в Мадрид срещу вълната нелегални имигранти, заливаща Европа. Акцията е организирана от местните националисти от организацията Социален дом Мадрид (Hogar Social Madrid – HSM). Шествието се проведе в координация с друго такова, организирано в Рим от Каса Паунд (Casa Pound).

Въпреки опита на левичарската кметица на Мадрид да забрани проявата, тя се състоя. Множеството издигна лозунги срещу продължаващата инвазия на нелегални имигранти в Европа, представяна като бежанска криза. Мотото на самата проява бе „Защити Испания, защити народа си“. В обръщение, направено преди самото шесвие, на фейсбук страницата на организаторите се казва:

„Понякога се опитваме да избегнем проблема, като затваряме очи или гледаме в друга посока. Така си въобразяваме, че проблема е изчезнал, но това не е така. Налагащите политическа коректност, изискващи мълчанието и пасивността ни, се опитват да ни убедят, че сме свободни, но оставайки пасивни, ние ставаме съучастници на упадъка на нашия народ, нашата идентичност, нашите традиции. Да обърнем поглед на другата страна означава да ускорим собственото си унищожение“.

Пробвайте също

Partizanskata 4eshma (1)

Антибългарска провокация в Босилеград

За поредна провокация, извършена от сръбски шовинисти съобщиха от българския Културно-информационен център в Босилеград. Членове …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *