Начало / Европа / Унгарци с общоевропейски проект срещу мигрантското нашествие
Custodela

Унгарци с общоевропейски проект срещу мигрантското нашествие

Унгарски националисти стартираха общоевропейски проект за противодействие на нашествието на нелегални имигранти от Азия и Африка, заливащи Европа. Целта му е информационно противодействие на проимигрантската пропаганда и координация между различните патриотични движения, борещи се срещу заплахата. Проектът е наречен „Custodela“ – латинската дума за защита.

Вчера бе обявено официалното му откриване, но основите му са положени още миналата година. На 19-и и 20-и декември 2015 г., в Ашотхалом е проведена първата среща, поставила началото на проекта, в която вземат участие националисти от различни европейски държави и дори представители от Австралия и САЩ. Целта е да се отворят очите на европейската общественост за огромната заплаха, която представлява тази инвазия.

„Остава ни само едно оръжие. Да разтърсим общественото мнение в Европа и да подтикнем хората да действат. Това е оръжието ни, чрез което да окажем натиск над онези политици в ЕС, които предадоха Европа, които целят да унищожат европейските народи. Това е шансът ни да се отървем от предателите“, се казва в официалното обръщение на създателите на „Custodela“.

Видео с цялото им послание на английски:

Пробвайте също

Partizanskata 4eshma (1)

Антибългарска провокация в Босилеград

За поредна провокация, извършена от сръбски шовинисти съобщиха от българския Културно-информационен център в Босилеград. Членове …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *