Начало / Анализ / Лицемерието на „антирасистите“
лицемерието-на-антирасистите

Лицемерието на „антирасистите“

Наскоро една китайска реклама предизвика истински взрив от недоволство сред либералните екстеримсти и „антирасисти“ на Запад. Тя бе широко заклеймена от всички политкоректни медии на запад, като ужасяващо расистка. Някой папагластващи предавания у нас също се включиха в шумотевицата, за да не останат и те по-назад.

Какво представлява на кратко въпросната реклама? Една китайска домакиня изпира в пералнята чернокож мъж, който се превръща в чист китаец. Рекламата, както се очаква е на избелващ перилен препарат. Китайският хумор обаче е твърде политически некоректен за зомбираното западно общество и следва остра реакция и медийно заклеймяване. Явно „антирасистите“ си имат цветова скала, която определя до колко си расист, по цвета на кожата. Колкото по-тъмнокож е някой, толкова по-онеправадн е и съответно, колкото по-светла е кожата му, толкова по-отвратителен расист е. Колко НЕрасистко от страна на „антирасистите“… За това китайците нямат шанс срещу негрите, когато отсъждат либералните екстремисти.

Още по-ярко се разкрива лицемерието обаче, когато се погледне от къде е взаимствана китайската реклама. Заемката на китайците е от една италианска реклама от 2006-а година. Сюжетът е почти идентичен, само че с обърнат знак. В италианската реклама, една бяла домакиня вкарва в пералнята белият си мъж, който след като е изпран с препарат за цветно пране, се превръща в черен негър. Тази реклама обаче е възприета на времето като доста забавна и дори положителна от същите тези „антирасисти“, които днес реват срещу китайския „расизъм“. Това е просто поредно доказателство, че индоктринираните зомбита, определящи се като „антирасисти“ не са нищо друго, освен расисти, които просто мразят белите народи.

Двете реклами може да видите във видеото:

 

Пробвайте също

france-sharia-4-france

Ускорената ислямизация на Франция

Заглавието е на редакцията, превода на статията е публикуван в списание „Геополитика“ под заглавие „Ислямското …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *