Начало / Европа / Мигранти отново с групови сексуални посегателства срещу жени в Германия
Schlossgrabenfestes

Мигранти отново с групови сексуални посегателства срещу жени в Германия

Най-малко 26 жени са станали жертва на групови сексуални нападения, извършени от „бежанци“ този уикенд в Германия. Инцидентът с идентичен почерк като този в Кьолн е станал в Дармщад, по време на музикален фестивал. Сексуалните посегателства са били извършени през нощта на събота срещу неделя.

До момента се съобщава за трима арестувани пакистанци, кандидатствали за убежище като бежанци. Те са на възраст от 28 до 31 години. Поне още трима души, участвали в нападенията се издирват от полицията. Властите считат, че броя на подадените жалби може и да се увеличи. Нападенията силно напомнят тези от новогодишната нощ в Кьолн, когато банди северноафрикански мигранти се гавриха с германски жени. Броят на сексуални посегателства срещу германки се увеличава с прииждащия поток мигранти от Азия и Африка, но често престъпленията не стигат до медиите, заради официалната политика на правителството. Те са прикривани за да не се „разпалва омраза“ срещу мнимите бежанци.

Пробвайте също

Partizanskata 4eshma (1)

Антибългарска провокация в Босилеград

За поредна провокация, извършена от сръбски шовинисти съобщиха от българския Културно-информационен център в Босилеград. Членове …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *