Начало / Европа / Българска делегация на „Ден на германското бъдеще“
g-1

Българска делегация на „Ден на германското бъдеще“

Една от големите ежегодни прояви на германските националисти – „Ден на германското бъдеще“ се състоя на 4 юни в Дортмунд. В нея взе участие и делегация на Български Национален Съюз.

Основният акцент на събитието бе борбата срещу имигрантското нашествие в Европа. Именно канцлерът на Германия Ангела Меркел е една от основните политически фигури, широко отворили европейските врати за ислямистките пришълци, а германците са сред най-пострадалите народи от инвазията. Въпреки опитите на властите и на крайната левица да подтиснат недоволството, съпротивата на обикновените германци все повече набира сила. Показателно е, че въпреки сериозните ограничителни мерки, постоянния натиск от страна на властите, медийната пропаганда и непрестанните провокации от крайно леви лумпени, проявата бе една от най-масовите за последните години, събрала повече от хиляда души.

g-2

„Ден на германското бъдеще“ се провежда за осма поредна година, като всеки път различен град е домакин на събитието, а организатор е местна патриотична група. Тази година проявата се състоя в Дортмунд и бе организирана от партия Die Rechte Dortmund, която има представители в местния парламент. В протеста взеха участие и чуждестранни делегации от Холандия, Италия и България. Българската група обаче бе единствената, чийто представител държа реч пред събралото се множество. Словото на Пламен Димитров от БНС може да видите във видеото в края на статията. Освен представители на домакините и различни националистически организации от Германия, на протеста говори и изключително уважавания, вече бивш началник на пожарната в Дортмунд. Той е сред жертвите на политическите репресии срещу инакомислещите в Германия – уволнен неправомерно заради подкрепата си за националистите и критиките срещу мигрантската инвазия, все още не възстановен на длъжност, въпреки решението на съда.

g-3

Крайна точка на шествието бе квартал в града, в който преди няколко месеца местните жители възстанаха и не позволиха да бъде изграден център за настаняване на „бежанци“. Събитието не мина без провокации от страна на крайно леви лумпени, но по време на провеждането му не се стигна до сблъсъци.

Пробвайте също

Partizanskata 4eshma (1)

Антибългарска провокация в Босилеград

За поредна провокация, извършена от сръбски шовинисти съобщиха от българския Културно-информационен център в Босилеград. Членове …

Един коментар

  1. Иван Иванов

    Авторитета,който има БНС в Европа е огромен и продължава да го утвърждава с участията си на подобни мероприятия.Успех момчета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *