Начало / България / Да се заселват „бежанци“ по селата ни ще е откровен геноцид
10111

Да се заселват „бежанци“ по селата ни ще е откровен геноцид

Заместник председателят на Народното събрание Иван Иванов направи скандално изказване пред в. „Труд“. След визита в Швеция, той заяви: „У нас има цели обезлюдени села и пусти къщи, които биха могли да се предоставят на бежанци и с подходяща интеграционна политика отчасти да се решат проблемите на трудовия пазар и демографията.“ Подобно цинично изявление е ни повече, ни по-малко открит призив за геноцид и подмяна на населението в Родината ни. Как по-точно се решава проблемът с ниската раждаемост на етническите българи, като в страната ни се заселят азиатци и африканци? Или как ще се решат проблемите на трудовия пазар, като се вкарат големи човешки маси, които въобще нямат намерение да се захващат с работа, а възнамеряват да живеят изцяло на социални помощи (защото точно това е реалността с „бежанците“ и у нас и на Запад)?

Предложението е не само абсурдно, нелогично, но и крайно опасно, особено в настоящия момент, когато Турция все по-открито се опитва да се превърне в нова Османска империя, използвайки радикалните ислямисти като основен инструмент за това. Заселването на големи групи мюсюлмани от Африка и Азия в пусти български села би създало анклави, които бързо ще ни превърнат в нова Сирия. Подобни опити вече се правят с ислямизирането на циганите, като най-показателно е положението в Пазарджик.

Именно Швеция, която Иванов ни хвали е възможно най-лошия пример за подражание. След масовото заселване на орди азиатци и африканци, страната бе залята от епидемия на групови изнасилвания, новосъздалите се гета станаха зони, в които полицията няма контрол, а пришълците масово не работят и изцеждат социалната система на страната. Либералните екстремисти там обаче отказват да приемат реалността и форсират все повече мултикултурното безумие. В момента се изграждат центрове за стотици „бежанци“, дори в села с население от 200-300 души. Стига се до там, че хора дори са изхвърляни от общински жилища, за да се настанят пришълци. Наистина ли искаме подобно нещо и в България?

Независимо, дали Иван Иванов е обикновен глупак или зад предложението му стои финансов интерес, то е изключително вредно и опасно и не бива да се подминава с лека ръка. Любопитство буди фактът, че всеки път когато стане въпрос за съживяване на селските райони или мерки за подобряване на демографската ситуация, политици като Иванов заговарят за внос на африканци и азиатци. Но не им хрумва да предложат земя и къщи на млади български семейства, които да се върнат по селата или да се помогне на сънародниците ни от българската диаспора да се завърнат в Родината.

Пробвайте също

скръбна_вест

Почина Панде Ефтимов

С огромно прискърбие съобщаваме, че днес, след продължително боледуване, е починал Панде Ефтимов – български …

6 коментара

 1. Tozi misiu Ivanov koi mu dava tova pravo da govori ot imeto na celia Bolgarski narod ta toi e samo za ludnicata i kato izleze òt tam edin kamak na vratleto i v Dunava takiva patari kato m.Ivanov samo za sapun ili za nova marka vero neshtastni gaden.

 2. Този и.и. нормален ли е или нещо го бие сумата ??? Пак по келепир е тръгнал !!!Аман от такива защитници на Майка България !!!

 3. ТОЯ ИЗРОД ГО НАПРАВЕТЕ КМЕТ НА ЕДНО ЗАПУСТЕЛО СЕЛО И МУ ДАЙТЕ 2-3 ХИЛЯДИ ОТ ТИЯ ,ДА ГИ ИНТЕГРИРА

 4. Ами тоя който го е предложил няма смисъл да живее. Направо в казана!

 5. румен стоянов

  Анализ на “Булг-стратфор”

  Приятели,

  Научавам, че някакви Реформатори-Гербаджий, искали да Експропреират Бащината ни собственост по селата и да я ПОДАРЯТ на никому неизвестни и от никого не канени мигранти…

  – Това, че ни управляват Алчни хора, го знаем от години…!
  – Това, че у нас има бандити, също го знаем отдавна…!!
  – Сега разбираме, че ни управляват алчни бандити, при това не признаващи нито Закон, нито дори Конституция…!!!

  Как така управляващите ни бандити, ще заселват мигранти по селата в нашата Частна и неприкосновенна собственост, докато ние робуваме за някое и друго евро или долар по света…???

  Конституция на Република България…:
  Чл. 17. (1) Правото на собственост и на наследяване се гарантира и защитава от закона.
  (2) Собствеността е частна и публична.
  (3) Частната собственост е неприкосновена.
  (4) Режимът на обектите на държавната и общинската собственост се определя със закон.
  (5) Принудително отчуждаване на собственост за държавни и общински нужди може да става само въз основа на закон, при условие че тези нужди не могат да бъдат задоволени по друг начин и след предварително и равностойно обезщетение.

  Питам:
  1. От кога нуждите на световната икономическа миграция са станали „държавни и общински нужди…“…???
  2. Както е тръгнало, ще им подарят жените и децата ни, че нали имали и сексуални нужди…

  Да-а-ааа, наистина ни управляват Гангстери за Експроприация на Република България…!

  Срам за Нас, че още ги търпим… “идиоти да беснеят над бащино ни огнище”…!!!
  .

 6. Този нещастник да отиде като мигрант в някоя арабска държава, та да го видим как ще защитава своите права там И бурка ще му сложат и приятели ще има като булка. Такива политици са за разстрел публично пред Народното събрание-така казва баба ни Пенка съседка спенсия от 120 лв. А за мигрантите България предоставя 1600 лв???????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *