Начало / Анализ / Гей активистите не са дискриминирани, те дискриминират
гей-терор

Гей активистите не са дискриминирани, те дискриминират

Живеем в политическа система, сякаш създадена по оруелова творба. Новговорът от „1984“ не е фикция, а настояща реалност. Войната е мир, упадъка е прогрес, нашествениците са бежанци, а дискриминиращите са подтиснати. Крещящ пример за последното е гей движението, което отново арогантно ни се натрапва в лицата.

За поредна година войнстващи гей активисти и ЛГБТ екстремисти парадираха с патологичната си сексуалност по софийските улици. Този път, грубо поругавайки и паметта на мъртвите ни, на връх Задушница. Гавра, официално подкрепена от 17 дипломатически мисии у нас, 11 неправителствени организации, двама „български“ евродепутати и трима членове на Столичния общински съвет. ЛГБТ екстремистите получиха и пълната поддръжка на държавата, която им гарантира комфорта, заплатен с нашите данъци. И с цялата си наглост, тази шепа политически активисти надига вой до небесата, каква жестока дискриминация имало срещу тях. Дали?

Как може някой да е дискриминиран и онеправдан, при положение, че цялата политическа система не само е зад него, но и брутално налага политическата му доктрина. Нека погледнем не само България, а света като цяло. САЩ, най-мощната империя в момента, заедно със Западните си партньори упорито налагат интересите на това малцинство политически екстремисти с патологична сексуалност. Медийни гиганти не спират да пропагандират в полза на това лоби, а огромни наднационални корпорации го финансират стабилно. Малцинството получава все по-големи привилегии и все повече власт. И колкото повече получава, толкова по-силно крещи, че е дискриминирано и настоява за още и още.

Нормалните хора трябва ясно да си дадат сметка, че тези екстремисти никога няма да са доволни, колкото и да получават. Крайно време е да се даде организиран отпор на това движение, в противен случай самите устои на традиционната цивилизация ще бъдат разрушени.

Пробвайте също

france-sharia-4-france

Ускорената ислямизация на Франция

Заглавието е на редакцията, превода на статията е публикуван в списание „Геополитика“ под заглавие „Ислямското …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *