Начало / Европа / Събуждат ли се германците?
germany

Събуждат ли се германците?

Променят ли се обществените нагласи в Германия – една от държавите, най-смазани от политическата коректност и мултикултурализма? Започва ли германския народ да се отърсва от дълго насажданият му комплекс за вина? Поне с част от германците това вече започва да се случва. За това говори наскоро публикувано изследване на Университета в Лайпциг, цитирано от изданието „Билд“.

Над 50 % от участвалите в анкетата признават, че с оглед на големия брой мюсюлмани в Германия, често се чувстват като чужденци в собствената си държава. Нещо, което до скоро обикновения германец не смееше да изрече на глас. Негативно настроени към пришълците са съответно 19,8 % от живеещите в Западна Германия и 22,7% от жителите на източните части на страната. Почти половината – 49,6 % от участвалите в изследването, биха подкрепили забрана цигани да пребивават в централните части на градовете. Променило се е отношението и към все по-арогантното гей лоби. 40,1 % от германците отговарят, че възприемат хомосексуалистите като отвратителни. За сравнение през 2011 година този процент е едва 25,3 .

Над 35% от запитаните считат, че националното чувство трябва да се засили. Това, което либералите намират за най-страшно е, че 10,6 на сто от анкетираните биха искали Германия да бъде управлявана от водач, който да действа със силна ръка в името на всички граждани. Това е наистина значим обрат в мисленето в държава, която от десетилетия е на практика под диктата на либерални екстремисти.

Пробвайте също

László Toroczkai

Ласло Торочкай: Атентаторът от германския влак вече е бил задържан от унгарските власти

Ласло Торочкай е унгарски националист, основател на „Младежко движение 64 окръга“ (HVIM) и кмет на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *