Начало / Европа / Негри „бежанци“ изнасилили германка защото „имали лош ден“
Rape-575512

Негри „бежанци“ изнасилили германка защото „имали лош ден“

Поредно тежко сексуално престъпление, извършено от псевдо бежанци в Германия успя да пробие завесата на медийно мълчание, налагана от властите. Този път нападението е извършено в Мюнхен. Инцидентът е от август миналата година, но едва сега стана публично достояние.

Жертва на нападението е 56-годишна германка. Жената била на посещение в ботаническата градина на града. Тя направила забележка на двама имигранти, които вдигали силен шум. Вместо да се съобразят, кандидат бежанците от Еритрея нападнали жената. Те я завлекли в цветна леха, където я изнасилвали и се гаврили с нея.

В последствие двамата африканци, на 23 и 26 години, били задържани от полицията. Те са се признали за виновни. Когато били запитани защо са извършили престъплението, те отговорили: „Знаете как е, имахме лош ден“. Делото срещу двамата все още се води, съобщава Daily Express.

Пробвайте също

Partizanskata 4eshma (1)

Антибългарска провокация в Босилеград

За поредна провокация, извършена от сръбски шовинисти съобщиха от българския Културно-информационен център в Босилеград. Членове …

Един коментар

  1. Отворете Границитебе

    Някой като имат лош ден се прибират рано и гледат сериали, други изнасилват жени. Сега както са си свикнали хората, ние трябва да сме толерантни към малцинствата, изстрадали са достатъчно горките. Не стига, че апартамента който правителството им даде имаше теч оня ден, ами сега и не могат да си попеят за дъжд в парка. Наистина като народ понякога можем да сме много несъобразителни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *