Начало / Европа / Френските власти отново репресират националистите
yvan-benedetti-directeur-de-jeune-nation

Френските власти отново репресират националистите

Поредна акция на френските власти е предприета срещу националистите от „Млада нация“. За това съобщават от организацията. След редица забрани на техни протести и шествия, сега властите забраниха и провеждането на техния летен тренировъчен лагер. Забраната е напълно неоснователна, тъй като мероприятието е било провеждано в продължение на години, без никога да е имало какъвто и да било проблем.

Държавните репресии обаче идват след продължителна медийна кампания, организирана от левичарски кръгове. След цял месец на усилена пропаганда, подписката срещу провеждането на лагера на „Млада нация“ събира едва 700 подписа, основно на крайно леви активисти от цялата страна. Въпреки това обаче, властите намират това за достатъчно основание да предприемат репресивни действия. Френските националисти нямат намерение да се отказват и са предприели съдебни действия срещу институциите.

Във връзка със случая, Иван Бенедети – лидер на движението, коментира: „Ако премиерът Манюел Валс все още се опитва да ни забрани, това означава, че ние все още съществуваме! А ние съществуваме, защото ние носим националния суверенитет. Ние сме вечността на националната общност, а те са само демократичен момент. Призовавам всички французи, които не са се отрекли от корените си, които носят чувството за национална принадлежност и отказват да се подчинят на хидрата на глобализма, да ни подкрепят и да се присъединят към нашит редици. Сега, повече от всякога – напред към победата! Господари в собствения си дом!“

Пробвайте също

László Toroczkai

Ласло Торочкай: Атентаторът от германския влак вече е бил задържан от унгарските власти

Ласло Торочкай е унгарски националист, основател на „Младежко движение 64 окръга“ (HVIM) и кмет на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *