Начало / Европа / Ласло Торочкай: Атентаторът от германския влак вече е бил задържан от унгарските власти
László Toroczkai

Ласло Торочкай: Атентаторът от германския влак вече е бил задържан от унгарските власти

Ласло Торочкай е унгарски националист, основател на „Младежко движение 64 окръга“ (HVIM) и кмет на Ашотхалом от 2013 година, насам. Селото, на което е кмет се намира в близост до южната граница на Унгария и е една от горещите точки по пътя на ислямисткото нашествие към Европа. Той е един от лидерите, организиращи доброволческите отряди, задържащи пришълците и е сред основателите на общоевропейския проект „Custodela“ за противодействие на мигрантския поток.

Ето какво казва той по повод разкритието, че ислямския терорист, вилнял в германски влак е бил вече задържан от унгарските власти:

„Унгарските власти разкриха, че мъжът нападнал с брадва и нож и ранил няколко невинни души в германски влак, е бил задържан и регистриран от унгарската полиция през миналия юни в Ашотхалом. Когато е бил задържан, той се е представил за непълнолетен афганистанец, но в последствие се оказва, че вероятно е подготвен пакистански терорист.

Политическите лидери и полицейските началници в Германия, както обикновено, опитаха да ни излъжат, че атентатора не е ислямист. Но в последствие „Ислямска държава“ сами разпространиха видео, в което нападателя се врича във вярност на терористичната организация.

Крайно време е правителството ни да се вслуша в думите ми и да настани мигрантите в затворени лагери, вместо в открити като сега (а депортацията ще е най-доброто решение). Ако бяха ме послушали по-рано е възможно тази терористична атака да беше избегната. Всичките ни усилия ще са безполезни, ако властите позволяват на мигрантите, които залавяме да избягат.

Искам също така да изразя и презрението си към политическите лидери на Запада, които винаги правят всичко възможно да оправдаят ислямизма, когато стане въпрос за убийства, кланета, гаври и изнасилвания на жени и деца. Винаги бързат да заявят, че това нямало нищо общо с вълната нашественици, заливаща Европа. Мен не ме интересува, към кое поколение мигранти принадлежът престъпниците или какви точно са мотивите им. Мен ме интересува, че те (или предците им) са дошли в Европа, но не са могли да се интегрират към нашата култура и убиват, изнасилват или осакатяват невинни хора. Не ме интересува и колко точно от 1000 мигранти се оказват спящи агенти, защото дори само един е повече от достатъчен.

Отвратен съм и от политици, които обясняват колко съжаляват жертвите, когато именно те са тези, които докараха това на Европа. Сега те твърдят, че съжаляват, но ние сме тези, които трябва да живеят в този ад.

Настоявам и всички хуманитарни групи, които подкрепят мигрантите и атакуват защитниците на границите, да паднат на колене и да молят за нашата прошка и най-вече за прошката на невинните жертви!“

Пробвайте също

Partizanskata 4eshma (1)

Антибългарска провокация в Босилеград

За поредна провокация, извършена от сръбски шовинисти съобщиха от българския Културно-информационен център в Босилеград. Членове …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *