Начало / Анализ / Митът за мигрантите като евтина работна ръка
нашественици

Митът за мигрантите като евтина работна ръка

Един от най-популярните митове, с който често се оправдава вкарването на милиони неевропейци в държавите от Стария континент, е мита за евтината работна ръка. Азиатците и африканците били готови да работят здраво в сфери, в които коренякът европеец не искал. Ако това до някъде важи за първата вълна преселници, дошли след 60-те, то със сигурност не може да се каже същото за огромното мнозинство техни потомци, а още по-малко за новоприиждащите пълчища. Това са хора, които нямат никакво намерение да работят, защото абсурдната социална система и още по-абсурдната политика на много европейски държави, просто им го позволява. Европа се превърна в гостоприемник за социални паразити от цял свят. И дори официалните данни го потвърждават.

Например, наскоро стана ясно, че издръжката на т.нар. „бежанци“ ще струва на германците поне 30 милиарда евро годишно. Поне за сега, защото въпреки многобройните проблеми, които създават, приемът на нови мигранти в страната продължава. Изнесените данни са от изданието „Билд“. Отделно, на Германия и се налага да увеличи броя на полицаите, поради „културните особености“ на новодошлите. А това ще струва още пари на данъкоплатците. Впрочем, до колко псевдо бежанците имат намерение да работят, показа и нашия опит с тях. Много от тях получиха изключително изгодни предложения за работа, каквито малко българи биха получили. Въпреки това те твърдо отказваха да работят. Странно поведение за бежанец, търсещ спасение и убежище. Но не и за икономически имигрант, които иска да се установи някъде на Запад, за да си живурка като социален паразит.

Колко обаче ще издържи европейската икономика? Ясно е, че тук индустрията в Европа не печели от нашествието. Ясно е и че е въпрос на време, преди да избухне жесток конфликт в общоевропейски мащаб в следствие на ескалиращото напрежение. Кой печели от ситуацията? Ако погледнем историята, нещата стават по-ясни – тази част от световния едър капитал, която винаги се е облагодетелствала от конфликтите – банковата мафия.

Пробвайте също

france-sharia-4-france

Ускорената ислямизация на Франция

Заглавието е на редакцията, превода на статията е публикуван в списание „Геополитика“ под заглавие „Ислямското …

Един коментар

  1. Ами нали това е целта на ИД/Даеш, те са го заявили официално – да изтощят Европа финансово и икономически чрез увеличение на полицейски служители и операции, чрез намаляване и отмиране на туризма и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *