Начало / България / „Лъвов мост“ – джихадисткото гето, което скоро ще избухне
нелегални

„Лъвов мост“ – джихадисткото гето, което скоро ще избухне

Системната немарливост и незаинтересованост на институциите в комбинация с алчност, корупция и натиск от подривни организации като БХК, само за няколко години успяха да превърнат района от Халите, през „Женския пазара“ до „Лъвов мост“ в истинско джихадистко гето, разрастващо се буквално с всеки изминал ден. Това е неприятната действителност, която вече трудно може да бъде скрита от казионните медии. А груповата безотговорност продължава, въпреки вече ежедневните инциденти и е въпрос на време напрежението да избухне. Може би съвсем буквално.

Наскоро колегите от „Всеки ден“ публикуваха интервю с 16-годишната сирийка Амина. В него младото момиче съвсем откровено предупреди, че паплачта която навлиза в държавата ни, и която либералите окичват с етикета „бежанци“, е съставена в огромната си част от радикални ислямисти. Картината в центъра на София е едно от нещата, които я ужасяват. А това е момиче, избягало от ужасите на „Ислямска държава“. Явно това, което вижда в столицата ни, твърде много и напомня за онова, от което е избягала. Ето какво казва тя за ислямските пришълци: „Много голяма част от тях ви мразят, мразят вашата култура и вашия начин на живот. Ако могат, биха ви убили. Вие не знаете техния език и дори не разбирате, че колкото и невинно да изглеждат, докато си говорят в градинката при джамията в София, в същото време си мислят как само ще ви прережат гърлата или изнасилят, ако сте жена. Тъжно е, но е така – християните за тях са по-низша категория хора“. Или обобщено от нея: „Нямате представа колко ви ненавиждат бежанците. Ако могат, биха ви изколили и избили. Всичките. Без изключение!“ Колко по-ясно трябва да ви го каже едно момиче, избягало точно от този ужас, за да го разберете?

Може би всички вече забравиха нападението над Вики, която бе жестоко клана от алжирски касапин-рецидивист, именно в този район? Късата памет има лоши последствия. Мигрантският терор над живеещите в района на „Лъвов мост“ е ежедневие. Полицията много добре знае, какво се случва в тази част на града, но освен някоя друга показна акция, реални действия за елиминиране на заплахата не се предприемат. А само преди няколко седмици, нелегален мигрант, получил бежански статут у нас (както се разбра – под силния натиск на БХК) се взриви в германския град Ансбах. При това продължаващо безхаберие на институциите ни, въпросът вече не е дали, а кога, това ще стане и у нас.

Пробвайте също

скръбна_вест

Почина Панде Ефтимов

С огромно прискърбие съобщаваме, че днес, след продължително боледуване, е починал Панде Ефтимов – български …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *