Начало / България / Само за месец 900 нови „бежанци“ регистрирани в Харманли
харманли

Само за месец 900 нови „бежанци“ регистрирани в Харманли

Над пет пъти е нараснал притока на нелегални мигранти, нахлуващи през границата ни в сравнение с началото на годината. И това е според официалната статистика, за истинския брой може само да гадаем. Средно между 50-60 души на ден пристигат само в лагера в Харманли, по информация на БНР. Въпреки, че от началото на нашествието, политическата класа непрекъснато се опитва да замазва очите на обществото, истината е, че потока към България непрекъснато нараства и все повече са пришълците, които остават на наша територия.

Междувременно, „клетите бежанци“ стават все по-нагли и агресивни. За културните особености, които носят мигрантите може да съдим и от начина по който уреждат споровете помежду си. Пресен пример за това е инцидент от снощи именно в лагера в Харманли. След него 19-годишен афганистанец е с опасност за живота, след като е намушкан с нож в гърдите от друг пришълец. Вторият пострадал е 37-годишен, той е с прободна рана в бедрото. Какво ли може да се обърка, когато подобни диваци бъдат оставени свободно да шетат из милата ни Родина? Съвсем скоро ще разберем, тъй като по всичко личи, че властите нямат намерение да вземат мерки срещу това.

Пробвайте също

скръбна_вест

Почина Панде Ефтимов

С огромно прискърбие съобщаваме, че днес, след продължително боледуване, е починал Панде Ефтимов – български …

Един коментар

  1. АЗ НЕ РАЗБИРАМ КАК ВЛИЗА ТАЗИ ППАЛАЧ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА?НАЛИ ИМА УЖ ОГРАДА,ИЛИ ВСИЧКО Е ЛЪЖА?И КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ ТЕЗИ ХОРА НА ПАСТЪРМА ЛИ?И ЗАЩО НИКОЙ НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА-КАК ТАКА ТЕ СТГАТ ОТ АФГАНИСТАН ДО ТУК?С КАКВИ ПАРИ ?И АЗ ИСКАМ ДА БЯГАМ ОТТУК НО НЯМА КОЙ ДА МИ ПЛАЩА.ЯВНО НА ТЯХ НЯКОЙ ПЛАЩА ЗА ДА ИЗМИНАТ ЦЕЛИЯ ТОЗИ ПЪТ,ЗАЩОТО НЯМА СИРЕНЕ БЕЗ ПАРИ.А УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ТОТАЛНО БЕЗОТГОВОРНИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *